Sociaal Cultureel Centrum
Al Irchaad
StartpaginasitemapLegg til i favoritterafdrukkenStuur naar een vriend
 
Aboe Horayra (Allahs welbehagen zij met hem)heeft gezegd: De boodschapper van Allah(Allahs zegen en vrede zij met hem) heeft gezegd:

‘Allah, de Almachtige, is goed en accepteert alleen het goede. Allah heeft de gelovigen datgene opgedragen wat Hij de boodschappers opgedragen heeft.En de Almachtige heeft gezegd 1 : ‘O, boodschappers! Eet goede dingen en verricht goede werken’.En Allah, de Almachtige heeft gezegd 2 : ‘O, jullie die geloven! Eet de goede dingen, waarvan Wij jullie voorzien hebben’
Vign_ALLAH-islam-24931494-640-480
 
Vign_posts-tagged-islam
Allah is Grootmoedig en Vriendelijk, Hij vermenigvuldigt de beloning voor goede daden en vergeeft slechte daden. De Profeet (salla Allahu alaihi wa salaam) zei over de woorden die hij van zijn Heer heeft overgeleverd: “Allah heeft hasanaat (goede daden) en sayi’aat (slechte daden) verordend, toen heeft Hij dat uitgelegd. Wie van plan is om een goede daad te verrichten en het dan niet doet, Allah zal het als één complete hasanah neerschrijven; als hij van plan is het te doen en hij doet het, dan zal Allah het neerschrijven als tussen de tien en zevenhonderd hasanaat, of meer. Wie van plan is om een slechte daad te verrichten en het dan niet doet, Allah zal het als één complete hasanah neerschrijven; als hij van plan is het te doen en hij doet het, Allah zal het als één sayi’ah neerschrijven.” (Overeengekomen; overgeleverd door al-Bukhaari, Kitaab al-Raqaa’iq 81)

 

Contact gegevens

Bestuur:
Dhr M. EL Azzouzi
Dhr D. Benali
Dhr M. Rami
Dhr A. Louassari
Dhr A. el Ahmadi


Vrijwilligers:
Dhr M. el Ahmadi  
Dhr  I.  el Ahmadi
Dhr H. el Ahmadi 

Email:
sccalirchaad@gmail.com

Adres :
Industrieweg 19 
1422 AH Uithoorn

Tel :0297-530538
© 2012
Een website maken met WebSelf